Uslijed pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posjetioce Festivala 84 da ulaznice kupuju isključivo na zvaničnim prodajnim mjestima. Čak i ako pomenute falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na Festival 84 sa njima neće biti moguć jer je isključivo validna naša baza podataka. Podaci iz baze podataka moraju da se podudaraju sa bar-kodom na ulaznici, što je u slučaju lažnih i falsifikovanih ulaznica nemoguće. Sve informacije o ulaznicama možeš pronaći na ovom linku.

Zamjena Festival 84 vaučera za festivalsku narukvicu

Ukoliko si kupio komplet ulaznica za Festival 84, potrebno je da na zamjenskim mjestima Festivala 84, uz lični dokument, prvobitno zamijeniš svoj vaučer za festivalsku narukvicu. Zamjenska mesta, locirana ispred hotela Bistrica, radiće po sljedećem rasporedu:
Četvrtak, 15. mart 10:00 – 18:00
Petak, 16. mart 10:00 – 3:00
Subota, 17.mart 20:00 – 3:00

Svim posjetiocima festivala savjetujemo da zamijene svoj vaučer za festivalsku narukvicu što ranije i izbjegnu gužve!

Ukoliko imaš dnevnu festivalsku ulaznicu, ne zamjenjuješ je za festivalsku narukvicu – potrebno je da je poneseš sa sobom i pokažeš na ulazu u festivalske zone.

Uz pomoć dnevne ulaznice za Festival 84 pored jednog ulaska na OLYMPIC Main Stage imaš neograničen broj ulazaka na ostale zone festivala tog dana za koji je karta kupljena, ali i ulazak u dnevne zone na otvaranju i zatvaranju festivala. Potrebno je da svoju dnevnu ulaznicu prikažeš na ulasku u svaku festivalsku zonu.

Posjetioci imaju JEDAN ULAZ na prostor glavne noćne bine (OLYMPIC Main Stage) u okviru radnog vremena bine, od 20 do 03h. Izlaskom sa festivala prestaje važenje ulaznice. Za ostale festivalske zone posjetioci imaju pravo na neograničen broj ulazaka i izlazaka.

Narukvicu nije dozvoljeno skidati, a svaka oštećena ili na bilo koji drugi način očigledno krivotvorena ili kompromitovana narukvica postaje nevažeća, bez prava zamjene. Prenošenje narukvice na drugu osobu ili bilo koji oblik njenog nesavesnog korišćenja nisu dozvoljeni i čine narukvicu nevažećom, pri čemu organizator zadržava neograničeno pravo kontrole i sankcionisanja svakog nesavjesnog postupanja ili zloupotrebe prilikom korištenja narukvice.

Molimo sve koji su u mogućnosti da zamjenu vaučera izvrše u četvrtak, kako bi izbjegli gužvu u petak i subotu. One koji ne mogu zamjenu da izvrše prije petka i subote molimo da dođu što je ranije moguće, kako bi izbjegli gužvu.